Prenosni odganjalec komarjev ZeroZzz™ AIR | črn

Prenosni odganjalec komarjev ZeroZzz™ AIR | črn

Odganjalec komarjev - obesek ZeroZzz™ CLIP | zelen

Odganjalec komarjev - obesek ZeroZzz™ CLIP | zelen

Prenosni odganjalec komarjev ZeroZzz™ AIR | bel

ZeroZzz™ AIR je popoln zaveznik v boju proti napadom komarjev na prostem ali v prostoru. Zahvaljujoč oddaji naključne zvočne frekvence, ki simulira mahanje kril samcev komarjev, izdelek proti komarjem ZeroZzz™ AIR odganja samice vrste, ki povzročajo nadležne ugrize v radiju 3 metrov. Zaščita pred komarji doma in v naravi.

26,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi (1) kos
SKU
29703

Prenosna zaščita pred komarji - ZeroZzz™ AIR

 

ZeroZzz™ AIR je idealni zaveznik v boju proti nadlegovanju komarjev na prostem. ZeroZzz™ AIR je zasnovan tako, da deluje s tremi različnimi stopnjami jakosti in zagotavlja lokalno zaščito, ki pa je ob pravilni namestitvi dovolj, da zaščiti celega človeka. Uporabljate ga lahko na prostem ali v zaprtih prostorih. Pri najvišji stopnji jakosti zagotavlja pokritost do približno radija 3 metrov. Zaradi diskretnega delovanja in neverjetno inovativne, moderne oblike je idealen pripomoček za brezskbrno uživanje na prostem v poletnih dneh in nočeh. 

 

Učinkovitost naprave ZeroZzz™ AIR je bila preiskušena na oddelku za veterinarsko medicino na Univerzi za v Camerinu in oddelku za biomedicinske, kirurške in zobozdravstvene vede univerze v Milanu.

 

NAPAJANJE: napravo napaja zamenljiva litijeva baterija.

DELOVANJE: radij ca 3 metre.