Odganjalec komarjev - obesek ZeroZzz™ CLIP | črn

Odganjalec komarjev - obesek ZeroZzz™ CLIP | črn

Odganjalec komarjev - obesek ZeroZzz™ CLIP | prosojen

Odganjalec komarjev, ki ga lahko obesite na nahrbtnik, otroški voziček ali ga zataknete za pas na hlačah. Varni boste pred komarji med športnimi aktivnostmi ali sprehajanjem v naravi, in sicer v radiju 3 metrov. Obesek je dobavljiv v različnih živahnih barvah. Zaščita pred komarji v naravi.

24,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi (1) kos
SKU
29706

Prenosna zaščita pred komarji - ZeroZzz™ CLIP

 

je prenosni elektronski odganjalec komarjev in je idealen za aktivnosti na prostem. ZeroZzz™ CLIP lahko s priloženim obročkom preprosto pritrdite na nahrbtnik, otroški voziček ali obleko. Na voljo je več različnih barv.

Piki komarjev prenašajo na ljudi številne bolezni in viruse. Te okužbe so predmet stalnih raziskav in študij strokovnjakov. Preizkusi, izvedeni v univerzitetnih laboratorijih, so opredelili idealno rešitev, ki je usmerjena v določene kategorije insektov, medtem ko ostalih ne ogroža. Naprava je zasnovana tako, da oddaja ultrazvok treh različnih jakosti. Dokazana učinkovitost tehnologije ZeroZzz™ temelji na mehanski reprodukciji zvoka, ki ga oddaja samec te vrste; zvok, ojačan s posebnimi oddajniki, na naraven in nestrupen način odganja samice komarjev, ki povzročajo nadležne pike in draženje kože. Ultrazvok, ki ga oddaja ZeroZzz™ naprava je za ljudi in hišne ljubljenčke neškodljiv in nemoteč, saj ga tako ljudje kot hišni ljubljenčki ne zaznajo. Ker pri svojem delovanju ne uporablja potencialno strupenih kemikalij, je ZeroZzz™ CLIP odlična zaščita tudi za naše najmlajše.

 

Učinkovitost naprave ZeroZzz™ CLIP je bila preiskušena na oddelku za veterinarsko medicino na Univerzi za v Camerinu in oddelku za biomedicinske, kirurške in zobozdravstvene vede univerze v Milanu.

 

ŽIVLJENJSKA DOBA: približno 12 mesecev.

NAPAJANJE: napravo napaja litijeva baterija.

DELOVANJE: radij ca 3 metre.