GP polnilec baterij Eco E821 + 4× AA 2100 + 4× AAA 850

GP polnilec baterij Eco E821 + 4× AA 2100 + 4× AAA 850

Baterija | baterijski vložek GP SUPER alkalna 6LR61 9V 1 kos

Baterija | baterijski vložek GP SUPER alkalna 6LR61 9V 1 kos

Baterija | baterijski vložek GP ULTRA alkalna 9V 1 kos

Kakovosten baterijski vložek GP.

3,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi (9) kos
SKU
33129
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 3,99 €
Kaj je to?

Več o izdelku

Dolgotrajne baterije

Predstavljamo serijo alkalne baterije ULTRA, ki je opremljena s tehnologijo G-TECH. Ta tehnologija daje baterijam do 80 % več moči kot običajne alkalne baterije na trgu.

Z baterijami ULTRA lahko pričakujete dolgotrajno delovanje vaših naprav, pa naj gre za daljince ali fotoaparate.

S to novo serijo baterij GP, boste imeli dovolj energije za najbolj zahtevna opravila in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, so alkalne baterije ULTRA s tehnologijo G-TECH vaš partner za zagotavljanje potrebne moči.

Visoka zmogljivost za vaše dejavnosti

Izboljšana serija alkalnih baterij GP ULTRA zagotavlja povečanje moči in neprekinjeno delovanje do 80 %, zato je idealna za daljše aktivnosti in druge dejavnosti, ki zahtevajo veliko energije. Zasnovane so s poudarkom na izboljšani učinkovitosti, tako bodo baterije ULTRA izbira za nemoteno delovanje vaših naprav.

G-TECH premika meje vzdržljivosti in učinkovitosti baterije

Izvedene so bile štiri prelomne spremembe, ki se osredotočajo na izboljšanje vzdržljivosti energije in zagotavljanje močnejšega tesnila baterije.

Tehnologija G-TECH uporablja cinkov prah z visoko gostoto, ki omogoča hitro in močno proizvodnjo energije ter zagotavlja boljšo zmogljivost. Jedro z več obroči, z visoko čistim grafitom, poveča električno prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Inovativna notranja zasnova poveča reakcijsko površino znotraj baterije in učinkovito prenaša energijo znotraj celice. Poleg tega patentirana tehnologija proti puščanju učinkovito to preprečuje in zagotavlja varno zaprtje baterije.

Baterije za vsakdanjo uporabo

Nove alkalne baterije GP ULTRA so s svojo učinkovitostjo, idealna rešitev za naprave v vašem domu, kot so daljinci, igrače ali ure..

Te baterije odlikujeta visoka stopnja zmogljivosti in zanesljivosti, kar zagotavlja delovanje dalj časa.

Nova serija baterij GP ULTRA je na voljo v vseh običajnih velikostih, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato je uporabna za vse vrste naprav, ki potrebujejo napajanje.

Varujemo naše okolje

GP prinaša nov pristop k embalaži, s poudarkom na trajnostnem razvoju in možnosti enostavnega recikliranja. Koncept uporablja papirnato embalažo iz trajnostnih virov, ki ne le zmanjšuje uporabo plastike, temveč ponuja tudi posebno funkcijo ponovnega zapiranja. Po odprtju embalaža sama postane praktično vezivo za vaše nove ali rabljene baterije. Druga inovativna lastnost, je uporaba barvila na osnovi soje, ki ne le zmanjšuje negativni vpliv na okolje, temveč tudi olajša recikliranje same embalaže.

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B02511
Šifra artikla 1013521100
EAN 4891199216398
velikost baterije 9 V
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Ultra Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 9 V
tipska oznaka 6LR61 9 V
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 47 g
max. rok uporabnosti 10 let
znamka GP
dimenzije 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica