Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Sredstvo za privabljanje divjadi VNADEX Koruza

Hiter pregled

 


Sredstvo za privabljanje divjadi VNADEX Koruza- divji prašič, muflon, jelen, damjak, jazbec, lisica, kuna


Nekatar VNADEX Koruza je zasnovan tako, da privablja divje prašiče, lisice, kune, jazbece... Intenzivna aroma privlači divjad na dolge razdalje in jo pripelje točno tja, kjer jo želite, naj bo to za opazovanje, fotografiranje ali lov. Nektar VNADEX je tako privlačen za divjad, da se je ta preprosto prisiljena vrniti.

Zaloga: Na zalogi

cena: 14,95 €

AKCIJA 13,45 €

Opis izdelka

Nekatar VNADEX Koruza je zasnovan tako, da privablja divje prašiče, kune, jazbece, lisice. Intenzivna aroma privlači divjad na dolge razdalje in jo pripelje točno tja, kjer jo želite, naj bo to za opazovanje, fotografiranje ali lov. Nektar VNADEX je tako privlačen za divjad, da se je ta preprosto prisiljena vrniti.

NAVODILA ZA UPORABO: Nalijte nektar VNADEX na tla, gnijoč štor, ali v prašičije luknje. Priporočljivo je, da nalijete nekatar VNADEX blizu krme (žito, sadje, koruza...), tako, da bo divjad vonj povezala s hrano. Če želite podaljšati čas zadrževanja divjadi, nalijte nektar VNADEX po večji površini. Nektar VNADEX je učinkovit do enega mneseca. Priporočljivo je, da ge ponovno uporabite po dežju. Pred uporabo pretresite!

Nektar VNADEX ni krma, niti ne služi kot prehransko dopolnilo za divjad.

 

  • Pakiranje: 1 kg
  • Okus: KORUZA

Morda vas bo zanimalo tudi