Baterija | baterijski vložek GP ULTRA alkalna 9V 1 kos

Baterija | baterijski vložek GP ULTRA alkalna 9V 1 kos

Alkalne baterije GP SUPER alkalna LR03 AAA 4 kosi

Alkalne baterije GP SUPER alkalna LR03 AAA 4 kosi

Baterija | baterijski vložek GP SUPER alkalna 6LR61 9V 1 kos

Kakovosten baterijski vložek GP.

2,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi (10) kos
SKU
33130
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 2,99 €
Kaj je to?

Več o izdelku

Dolgotrajne baterije

Če iščete baterije, ki zagotavljajo zanesljivo napajanje vaših elektronskih naprav, posezite po novih alkalnih baterijah GP SUPER, ki so opremljene s tehnologijo G-TECH s 50 % daljšo življenjsko dobo od drugih alkalnih baterij.

Z alkalnimi baterijami SUPER lahko pričakujete dolgotrajno delovanje vaših naprav, pa naj gre za daljince ali digitalne fotoaparate.

S to izboljšano serijo baterij GP boste imeli dovolj energije za najbolj zahtevna opravila in dejavnosti. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, bodo alkalne baterije SUPER postale vaš partner za zagotavljanje potrebne energije.

Za vsakodnevne potrebe vedno pri roki

Serija SUPER alkalnih baterij GP zagotavlja zmogljivost in neprekinjeno delovanje do 50 % večjo kot pri drugih običajnih alkalnih baterijah, zato so idealna izbira za daljše aktivnosti in druge dejavnosti, ki zahtevajo veliko energije.

Baterije GP SUPER vam prinašajo dolgotrajno zanesljivost.

G-TECH premika meje življenjske dobe in učinkovitosti baterij

Baterije GP SUPER so vsebujejo tehnologijo G-TECH, ki zagotavlja največjo zmogljivost vaših naprav. Podjetje GP je izvedlo štiri prelomne spremembe, osredotočene na zvišanje energetske vzdržljivosti in zagotavljanje močnejšega tesnila baterije.

Tehnologija G-TECH uporablja cink v prahu z visoko gostoto, ki zagotavlja hitro in močno proizvodnjo energije, kar zagotavlja boljše zmogljivost. Jedro z več obroči in visoko čistim grafitom, poveča električna prevodnost, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo energije. Inovativna notranja zasnova poveča reakcijsko površino v bateriji in racionalizira prenos energije v celici. Poleg tega patentirana tehnologija za puščanje energije učinkovito to prepreprečuje in zagotavlja, da je baterija varno zaprta.

Baterije za vsakdanjo uporabo

Nove alkalne baterije GP SUPER so zaradi svoje učinkovitosti, idealna rešitev za naprave v vašem domu. Ne glede na to, ali potrebujete energijo za daljince, igrače ali celo računalniške miške, vas te baterije ne bodo razočarale.

Imajo visoko stopnjo zmogljivosti in zanesljivosti, kar zagotavlja delovanje dalj časa.

Nova serija baterij GP SUPER je na voljo v vseh običajnih velikostih, vključno z AA, AAA, C, D in 9V, zato je uporabna za vse vrste naprav, ki potrebujejo napajanje.

Varujemo naše okolje

Z uporabo ekoloških materialov in črnila na osnovi soje, prispevamo k trajnosti našega planeta. Poleg tega embalaža služi kot priročen predal za baterijo, ki ga je mogoče premazati. Z baterijami GP SUPER so vse vaše baterije dobro organizirane in pripravljene za takojšnjo uporabo.

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B01511
Šifra artikla 1013521200
EAN 4891199216251
velikost baterije 9 V
kemijska sestava alkalno
kategorija/linija Super Alkaline
možnost polnjenja ne
kapaciteta ne navaja se
napetost 9 V
tipska oznaka 6LR61 9 V
delovna temperatura -18 °C do +50 °C
število polnilnih ciklov ni polnilen
teža 47 g
max. rok uporabnosti 5 let
znamka GP
dimenzije 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica