Tekoči dodatek NASH Nashbait Scopex Squid Syrup 1L | B6858

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Zaloga: Na zalogi

12,99 €
ALI

Hiter pregled

 


Tekoči dodatek NASH Nashbait Scopex Squid Syrup 1L | B6858Zelo kakovosten dodatek v obliki gostega sirupa, ki ga uporabimo v kombinaciji z partikli, peleti, sipko hrano, boili, ... Z njim povečamo atrakcijo izbrane hrane in s tem ribo hitreje privabimo na ribolovno mesto in jo tam zadržimo.

Več pogledov

 

Syrup je bil oblikovan z namenom, da ribo privabi na ribolovno mesto in jo tam zadrži. Sirup ribo privabi na ribolovno mesto in ji zaradi atraktorjev poveča željo po prehranjevanju. Zaradi posebne formule je sirup bolj gost kot voda, zato se poveže na izbrane partikle, sipko hrano, pelete, boilije, ... in se v tej gosti obliki zadrži na hrani do dna. Na dnu se prične topiti in se v obliki oblaka njegova aroma vrača na gladino. S tem privabi ribo iz vseh slojev vode. Zaradi vodnih tokov privablja na izbrano mesto hranjenja tudi bolj oddaljene ribe.

Razvit je z namenom, da se poveča atrakcija izbrane sipke hrane, partiklov, peletov, boilijev, koruze, ... Primerno za lov vseh ciprinidov, predvsem krapov.


> pakiranje: 1 liter

> več informacij: https://nashtackle.co.uk/products/view/scopex-squid-syrup-1l

 

 

 

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').