Impregnacijski sprej SOF SOLE Waterproofer | 200 ml

Impregnacijski sprej SOF SOLE Waterproofer | 200 ml

Planinsko olje za usnjeno obutev | 1 liter

Planinsko olje za usnjeno obutev | 1 liter

Impregnacijski sprej SOF SOLE Power Protect | 200 ml

 

Impregnacijski sprej SOF SOLE Power Protect | 200 ml

12,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi (1) kos
SKU
20223

 

Power Protect – ohranite vašo obutev in oblačila kot novo ter vodoodporno!

Sofsole Power Protect je izboljšana različica spreja Waterproofer, ki ima zelo močen koncentrat vodoodporne vsebine. Sprej naredi neviden in vodotesen vendar zračno prepusten zaščitni premaz, ki ne prepušča vode ter nudi UV zaščito. S tem ohranja prvotni/nov izgled obutve ter oblačil, katera zaradi UB zaščite ne zbledita. Lahko se uporablja za vso vrsto obutve, jaken, kap, ruzakov in ostala oblačila. Sprej je učinkovit kar do 12 mesecev po prvotnem nanosu.

Površina izdelka mora biti čista in suha preden začnemo škropiti. Sprej držite v pokončnem položaju 15 cm od izdelka in enakomerno pošpricajte po celotni površini. Počakajte 1-2 minute, da se posuši.  Za dodatno zaščito in boljšo učinkovitost ponovite postopek.

Zelo vnetljivo. Hraniti izven dosega otrok in na zračnem mestu. Hraniti ločeno od virov vžiga-kjer je prepovedano kajenje. Nositi primerne zaščitne rokavice. Vsebuje Cirkonij butanolat. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Ne vdihavati hlapov / meglice. Vsebina je pod pritiskom. Zaščititi pred sončno svetlobo in ne izpostavljati temperaturam nad 50 ° C. Ne preluknjajte ali sežgite niti, ko je prazna. Ne pršite v bližini toplote, isker ali odprtega ognja.

Proizvedeno v Združenih državah Amerike (USA).