Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Muharica | muharska palica TRAUN RIVER Creek Flex Fly Rod 6'6'' #2/3

Hiter pregled

 


Moderna muharska palica z zelo zanimivim dizajnom in barvo. Srednje hitra akcija, ki je primerna za postrvi in lipane na manjših vodah. Super razmerje med ceno in kvaliteto.

Zaloga: Na zalogi

cena: 199,50 €

AKCIJA 159,60 €

Opis izdelka

Creek Flex Fly Rod

Palica za lipane in postrvi na manjših rekah in potokih

Creek Flex Fly Rod izgleda zelo moderno in ima lepo »srednje« hitro akcijo ter ponuja odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Odlična izbira je za ribiče, ki radi muharijo na lipana ali postrv s krajšimi in lažjimi palicami. Palica je izdelana iz karbona in ponuja super ribolov s suhimi muhami ali nimfami. Ribolov z njo je prava zabava ;) Zaradi svoje dolžine in akcije je primerna za majhne ter srednje velike vode.

Palica je dola 6'6'' (198 cm) in je sestavljena iz treh (3) delov. Držalo role je izdelano enostavno, ampak drži rolo zelo dobro na mestu. Ročaj palice je »cigaraste« oblike za boljši oprijem. Posebnost palice je blank v beli barvi in z rjavimi detajli. Priporoča se uporaba z muharsko vrvico #2 ali #3 WF.

Tri delna muharica ima priloženo torbo iz cordure, ki tudi omogoča shranjevanje palice z muharsko rolo (ni je potrebno jemati iz palice). S to čudovito palico boste zagotovo imeli veliko zabave na vodi ;)

 

  • Dolžina: 6'6'' ft. (198cm)
  • Število delov: 3
  • Klasa palice: # 2/3
  • Teža: 59 g

Morda vas bo zanimalo tudi