Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Muharica | muharska palica ORVIS CLEARWATER 9' | 6 WT | 4 PC

Hiter pregled


Naj vas nova serija ORVIS CLEARWATER navduši! To je serija palic, ki se lahko pohvali z izvrstnim razmerjem med močjo palice in občutkom ob prijemu. Enostavno serija, ki je ne moremo spregledati, saj ponuja glede na svojo ceno vrhunsko kvaliteto. Če ji dodamo še novo muharsko rolo CLEARWATER potem dobimo res vrhunski komplet za zelo sprejemljivo ceno, ki bo naš sopotnik na ribolovih več let.

Zaloga: Na zalogi

275,00 €

Opis izdelka

Nova serija muharskih palic CLEARWATER ni doživela samo »kozmetičnih« popravkov, ampak ej v celoti zasnovana na novo s strani oblikovalcev palic v Vermontu. Spremenili so vse, razen odličnega razmerja med ceno in kvaliteto, ki še vedno ostaja. Še vedno ostaja ta serija ena izmed najboljših palic, ki jih lahko kupite glede na ceno. Širok nabor modelov ponuja krajše palice za manjše potoke kakor tudi dvoročne modele. Vsak model ima svoj prilagojen blank palice, ki ustreza točno izbranemu načinu ribolova in velikosti rib, ki jih lovimo.

Ta model palice je super izbor za ribolov z nimfami ali suhimi muhami. Super izbira tudi za ribolov s potezankami. Zaradi izbora akcije palice tudi daljši meti ne bodo problem, saj ima palica dovolj moči.

 

Morda vas bo zanimalo tudi