Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Impregnacijski sprej SOF SOLE Waterproofer | 200 ml

Hiter pregled

 


Impregnacijski sprej SOF SOLE Waterproofer | 200 ml

Zaloga: Na zalogi

6,90 €

Opis izdelka

 

Waterproofer

Sofsole Waterproofer naredi neviden in vodotesen vendar zračno prepusten zaščitni premaz, ki ne prepušča vode. Ohranja prvotni/nov izgled obutve ter oblačil. Lahko se uporablja za vso vrsto obutve, jaken, kap in ostala oblačila.

Površina izdelka mora biti čista in suha preden začnemo škropiti. Sprej držite v pokončnem položaju 15 cm od izdelka in enakomerno pošpricajte po celotni površini. Počakajte 2-3 ure, da se posuši. Za druge materiale je priporočljivo uporabiti druge spreje. Za nove produkte je priporočen dvakratni nanos za boljšo učinkovitost.

Zelo vnetljivo. Hraniti izven dosega otrok in na zračnem mestu. Hraniti ločeno od virov vžiga-kjer je prepovedano kajenje. Nositi primerne zaščitne rokavice. Vsebuje Cirkonij butanolat. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Ne vdihavati hlapov / meglice. Vsebina je pod pritiskom. Zaščititi pred sončno svetlobo in ne izpostavljati temperaturam nad 50 ° C. Ne preluknjajte ali sežgite niti, ko je prazna. Ne pršite v bližini toplote, isker ali odprtega ognja.

Proizvedeno v Združenem Kraljestvu (UK).

 

 

 

Morda vas bo zanimalo tudi